A megfelelő kommunikáció a legfontosabb minden esetben

Vezetőnek lennie egy multinál az első pillanatban hihetetlen nagy lehetőséget és esélyt lát az életében arra, hogy valami iszonyatosan eredményes és szép folyamatot vigyen végig, hogy el tudjon érni egy olyan karrier utat és lehetőséget, amire mindig is vágyott, a másik pillanatban pedig hatalmas súlyt és terhet érez a vállán, hiszen egyrészt rengeteg ember anyagi biztonságáért és megélhetéséért felelős. Az összes döntést neki kell meghozni egyedül és nem igazán tud segítséget adni ehhez senki, még ha akarna sem. Így pedig nem tehet mást az ember, mint hogy nagyon gyorsan igyekszik felnőni a feladathoz. Én is így tettem.

Folyamatosan figyeltem a vállalat működését, igyekeztem azonnal beavatkozni bárhova ahol bajt vagy problémát észleltem. Rá kellett azonban jönnöm elég gyorsan, hogy a folyamatos növekedéshez és sikerekhez ez a hozzáállás nem lesz elég, muszáj előre gondolkodnom. Rengeteg dolgot megtanultam az egyetemeken és az előző munkahelyeken, ami alkalmassá tesz arra, hogy egy nagyvállalat megbízott vezetője legyek, azonban azt is látnom kellett, hogy ahhoz, hogy én legyek az egyik legjobb, máshogy kell gondolkodnom és előre kell tudnom döntéseket hozni.

Így aztán én még a kezdetek kezdetekor, amikor divatba jött a szervezet és az egyének folyamatos fejlesztése azonnal belevágtam a tréningek világába. Hála a jó égnek a lehető legjobb szakember csapattal, a Kogwheel csapatával kezdtem együtt dolgozni, és ezt azóta sem bántam meg. Akkor is már a legjobb lehetőségnek bizonyult ennek a csapatnak bármely szolgáltatása arra, hogy tökéletes fejlesztést vigyek végig a cégen, és bizony ez azóta sem változott semmit. Számunkra a kommunikációs tréning hozza a legjobb és legnagyobb eredményeket, de hihetetlen, hogy ez a csapat azt is meg tudja oldani, hogy a vezetők fejlesztése is biztosított legyen, ráadásul úgy, hogy ki sem nagyon kell maradniuk a munkából. Az ő esetükben ugyanis nem tudjuk megengedni magunknak azt, hogy egy teljes napra ne végezzék a munkájukat és egy fejlesztésen vagy egy tréningen töltsék az idejüket.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha szervezetfejlesztés vagy egyéni coaching, szervezeti coaching kapcsán lenne szüksége segítségre, bátran keresse fel ezt a csapatot, mert náluk profibb és lelkiismeretesebb szakembereket biztosan nem fog találni. Biztos lehet benne bárki, aki őket választja, hogy csak tökéletes eredményeket és profi munkát fog kapni, rugalmas és hatékony munkamenetekkel.