Ajándék? Őrjítő, ha nincs ötleted

Nem egyszerű a helyzet, ha ajándékot akarunk adni valakinek, de nincs elképzelésünk se róla, hogy mi is legyen az pontosan. Gondolom nem kell bemutatnom a szituációt és talán te is jártál már így. Az pedig nem minden esetben juttat eredményre ha elugrunk a közeli plázába, vagy hipermarketbe és megvesszük az első jó ötletnek tűnő dolgot. Mi van akkor ha már megvan neki? Mi van ha nem fog ne k  tetszeni? Mi van ha nem viccesnek fogja találni, hanem sértőnek? De akkor milyen lehetőségünk lehet?

Manapság sokan foglalkoznak ajándéktárgyakkal, ezért talán még sincs minden veszve. És ha nincs időnk nézelődni, akkor a neten is találhatunk ajándék tippeket. Az imént említett áruház esetében egy különleges szolgáltatással is találkozhatunk, azaz a kiválasztott ajándéktárgyat még egyedivé is tehetjük azzal, hogy kérünk rá nyomtatást. Vagy feliratozást, vagy bármi olyasmit, amivel személyre szabhatjuk a dolgokat. Ebben az esetben persze bele kell kalkulálnunk azt az időt, amíg a termékünket elkészítik, de ez mindösszesen pár napot szokott igénybe venni. És az igencsak jól mutathat, hogyha egy közös fényképet kérünk az ajándékra. Ettől egyedibb megoldás talán csak az lehet, ha személyre-szabott üzenettel is gondolunk az ajándékozottunkra.

Ajándék tippet

Ajándékozhatunk használati tárgyakat is akár. Például egy bögrét, ami a mindennapok szürke használati tárgya, mindaddig, míg nem tesszük egyedivé és nem fog egy kellemes emlékről szólni. Hiszen akkor már nem csak a tartalma hozhat vidámságot a szürke hétköznapokba, hanem emlékeink is.

Ha nem szeretnénk ebbe az irányba indulni, akkor lehetünk viccesek is. Biztos a te életedben is vannak olyan momentumok, amikre nagy nevetések közepette emlékszel vissza. Ezt pedig tök jól rá lehet tenni egy pólóra, akár grafikával, szlogennel, idézettel. Tehát ha ajándékon töröd a fejed és nem tudod, hogy mi lenne az ideális, akkor válaszd az egyedit. Kicsit olyan érzete is van ha szépen eltervezed, mint a kézzel készített dolgoknak, hiszen ezzel is többet foglalkozunk, mint egy csak “becsomagolt” kész ajándéktárggyal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük