Az új kedvencem – az aktív c vitaminos anti-aging szérum

Én világ éltemben ágáltam a krémek és az egyéb arcápoló termékek iránt, hiszen nem szerettem egyiknek sem az állagát, sem a szagát. Egyszerűen nem tudtam elviselni egész nap az arcomon a krémek állagát, és azt sem szerettem ha mondjuk nyáron, a napégés helyét, vagy télen a szárazság nyomait kellett eltüntetni bármilyen testápolóval vagy krémmel. Egészen egyszerűen zavart már az is, hogy nem szívódott be sokáig a krém és éreztem a bőrömön a ragadós állagot. Persze az is hozzátartozik a krém ellenességemhez, hogy nagyon fiatal voltam és a genetikám is nagyon jó, így igazság szerint nem is volt szükségem sosem hatalmas arcápolásra és arcápolási termékekre.

Most azonban, hogy már jóval idősebb vagyok, és én is látom már az arcomon az idő vasfogait, elkezdtem olyan termékek után kutatni, amelyek nem csak természetes anyagokat tartalmaznak és kényelmes a használatuk, vagyis gyorsan beszívódnak és nem okoznak kellemetlen érzetet a bőrön, hanem nagyon sok vitamin és ásványi anyag félét tartalmaznak és ezzel is nagymértékben segítik a bőr regenerálódását és az időnek való ellenállását növelik. Persze iszonyatosan fontos számomra, hogy tartósító szer és illatanyag mentes termékek legyenek, ezét felléptem az egyik barátnőm javaslatára a szivarvanynaturvilag.hu oldalára, ahol rátalátam a medinatural termékekre, és azon belül is, én a legeslegjobban az aktív c vitaminos anti-aging szérumot szerettem meg.

Én egészen egyszerűen imádom ezeket a termékeket, úgyhogy csak javasolni tudom mindenkinek, hogy ha hasonló módon gondolkodnak mint én, fontos számukra a természetesség és a minőség, gyorsan és egyszerűen szeretnének rendelni és maximális élvezettel szeretnék használni arckrémeket és egyéb testápoló szereket, keresse fel ezt a kis oldalt és a medinatural és pom pom termékeket egyaránt. Biztos vagyok benne, hogy nem fognak csalódni.