Ha iPhone, akkor iPhone szerviz

Rengeteg gyártó van már az okostelefonok világában. Folyamatos a versenyhelyzet, újabbnál újabb telefonok bukkannak fel a piacon. A plázákban, az internetes reklámokban, az utcán található plakátokon, mindenhonnan áradnak felénk a technika legújabb vívmányai. Már az is egyfajta reklám, ha valaki előveszi a metrón a telefonját. Akarva akaratlanul is odapillantunk, mert kíváncsiak vagyunk, vajon ő milyen készüléket használ.

Amikor én is új telefon után néztem, figyeltem a reklámokat, az embereket, megkérdeztem az ismerőseimet, és olvastam a fórumokat, hogy melyikről mi az általános vélemény. Ezeket összegezve döntöttem végül. Mindenkinek más az ízlése, illetve a tapasztalata. Én személy szerint az Apple termékeket részesítem előnyben. Sokan félnek az iPhone-októl, mert viszonylag magasabb árkategóriába sorolható, mint az egyéb okostelefonok, és ezért úgy érezhető, hogy a különböző kiegészítők is drágábbak hozzá. Viszont, ha összevetjük egy alacsonyabb kategóriájú készülékkel, szerintem jóval kevesebb hibát rejt magában egy iPhone. Persze, mint minden, amit használunk, az is tönkre mehet. Leejthetjük, eltörhetjük, tönkremehet az akksi. Ha bármi ilyen történne, fontos, hogy megfelelő szakszervizbe végeztessük el a szükséges javítást.

Mert ha iPhone, akkor iPhoneszerviz. Ha iPhone szerviz, akkor pedig iSzerelés. Minőségi alkatrészek, raktárról. Kimagasló szakértelem. Kedvező szervizdíj. Ez jellemzi az iSzerelés csapatát. Tökéletesen kielégítik minden igényedet, amit a telefonoddal kapcsolatban elvársz tőlük. Látványszervizelés során láthatod, ahogy akkumulátort, előlapot vagy hátlapot, sőt akár kijelzőt cserélnek szeretett készülékeden ott azonnal. Több ez, mint egy átlagos szerviz. Itt nem kell heteket várnod arra, hogy megérkezzen a szükséges alkatrész, hogy végre kijavítható legyen a hiba. Kerüld el, hogy telefonod hozzá nem értő kezekbe kerüljön, hisz a gondoskodás a telefonunknak is ugyanúgy jár, akárcsak saját magunknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük