Hogy mondják japánul, hogy tökéletes?

A Sony neve mégis egy latin szóból ered, a sonus (hang) megfelelője. 1946-os elindulása óta hosszú utat tett meg, manapság azonban mondhatni élen járnak a hang, video és képalkotás terén, legyen szó tévéről, hangfalról, vagy megemlíthetjük a hatalmas sikereket elérő playstationt, mely az 1994-es piacra dobása óta egyre nagyobb rajongótáborral rendelkezik. Külön érdekesség, hogy jóformán jóval több felnőtt használja a mindennapi kikapcsolódáshoz, mint gyermek, vagy tinédzser.

Illetve már 2008 óta beszálltak az okostelefon piacra is, amik indulásakor nem voltak annyira híresek a lassú és szinte kezelhetetlen operációs rendszerük miatt. Akkortól kezdtek csak igazán népszerűek lenni, amikor átálltak androidra. 2012-től pedig már táblagépeket is gyártottak. És itt jegyezném meg a VAIO laptopokat, amik viszonylag viszontagságos utat jártak be a piacon, pedig hatalmas kereslet volt rájuk.

Hatalmas választékkal találkozhatunk, ha Sony telefont választunk, de nem kell kétségbeesnünk, ha valami történik a készülékünkkel, hiszen a Sony telefon szerviz mindig kéznél van, ha segítségre szorulunk. A leggyakoribb hibák a kijelző betörése, az alaplap vagy szoftver hibák, ezeket azonban kivétel nélkül gyors, szakszerű módon képesek javítani, hiszen ezek az összes telefonnál előfordulhatnak, így nem nevezhetnénk még csak típushibának se. Azaz elmondható, hogy ténylegesen sokrétű, és csúcs minőségű elektronikai termékeket gyártanak, és az árára sem mondható, hogy vészes lenne.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük