Keresgélésem sikere

Én megmondom őszintén, hogy azok közé az emberek közé tartozok, akik úgy gondolják, hogy a tárgyaknak is lelkük van, és megszeretem egy-egy eszközömet, de nem azért, mert értéke van, nem vagyok tárgymániás, hanem mert hűen szolgálnak időről-időre, segítenek engem, nem hagynak cserben és így szépen lassan hozzám nőnek. Emlékeztetnek dolgokra, régi szép időkre, vagy épp nehéz időkre. Egy szó mint száz, nehezen cserélgetem a telefonomat és a laptopomat is. Nem beszélve arról, hogy mit tegyek ugye a régi készülékkel? Álljon a polcon vagy a fiókban? Mert én például, ha el tudom ajándékozni elajándékozom, de valljuk meg őszintén, ez sem annyira nagyon könnyű feladat már a mai világban. Sokan szerintem még sértésnek is vennék ha ajándékba akarnék nekik adni egy iphone-t, mások pedig azért sértődnének meg, mert ők is meg tudják venni maguknak, ha szükségük van rá. Pénzért eladni pedig megint csak nehéz, hiszen mennyiért, milyen fórumon adjam el? Hogyan válaszoljak a kérdésekre, mikor igazán nem is értek a telefonokhoz? Mikor tudnám megmutatni és hol? Hiszen pihenni nincs ideje az embernek.

Mégis keresgélni kezdtem legutóbb. Azt reméltem, hogy a lecserélt telefonom számára találok valamilyen jó helyet vagy új gazdát vagy nem is tudom. Olyan embert, akinél jó helyen lesz, értékelni fogja és még tud számára segíteni hosszú éveken át is akár, hiszen nem egy rossz kis készülék, sőt, vérzik a szívem, hogy meg kell váljak tőle.

Találtam egy csapatot aztán, akik azt mondják, használt iphone felvásárlás kapcsán tudnak segíteni. Na, ez felkeltette az érdeklődésem, és bővebben beleolvastam az oldalba. Másnap már fel is vettem velük a kapcsolatot, és azt kell mondjam, kincsre bukkantam. Ennyire egy kedves és lelkiismeretes csapatot már régen láttam. Értenek a telefonokhoz, megveszik őket, ha kell feljavítják őket és értékesítik olyan embereknek, akik számára még akár éveken keresztül is örömet fognak okozni és tudják használni. Mondanom sem kell, hogy ez a honlap és az elérhetőség is el lett mentve több helyre is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük