Kínos pillanat

Stílus és elegancia. Ez az, ami minket befolyásol. Szeretnénk kitűnni a tömegből, felhívni magunkra a figyelmet. Ezért veszünk mindig új ruhákat, új táskákat, új cipőket, és még rengeteg sok egyéb kiegészítőt. Barátnőimmel nagyon sokszor járunk el bulizni, és mivel nem iszok alkoholt a vezető szerep mindig rám hárul.

Nincs is ezzel baj, hiszen én tökéletesen jól érzem magam ebben a szerepben is. Ilyenkor mindig a legszebb és a legdrágább ruháimat veszem fel, és persze a legszebb cipőmet. Mindenkinek ismerős lehet az az érzés, amikor tökéletesnek érzi magát, majd valaki odaszól, hogy kiszakadt a harisnyád, vagy, hogy beleültünk valamibe. Ilyenkor van az, hogy egyszerűen, mint egy kártyavár omlik bennünk össze minden, és egyszerűen csak a problémára tudunk fókuszálni. Ugyanez történt velem is a legutolsó alkalommal, viszont itt a cipőmet érte a megjegyzés. A szép fehér magassarkúm sarka fekete és kopottas. Egyből tudtam, hogy a vezetéstől lett mindez.

Persze nem tudtam elengedni, nem tudtam mással foglalkozni, így egész este csak ültem és beszélgettem, mielőtt más is észrevenné a kínos foltokat. Másnap elhatároztam, hogy megoldást keresek erre a problémára, és a Heelgood oldalát megtalálva fel is lélegeztem. A www.heelgood.hu oldalon speciálisan a cipő sarkára tervezett, elasztikus sarokvédőket találhatunk, amivel minden cipőm biztonságban lehet mostantól, és elkerülhetem a jövőben a kínos pillanatokat. Attalai Zitának köszönhetően nagyon divatos termékeket sikerült összehozniuk, ami minden körülmények között megállja a helyét. Most már biztos, hogy nem kényszerülök az asztal mögé többet egy táncolós estén sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük