Milyen okos telefont érdemes venned manapság?

Új mobiltelefon vásárlásán gondolkozol? Napjainkban a leginkább használt és kihasznált technikai kütyü a telefon, ami egész napunk meghatározó eleme.. Ezért persze, hogy nem egyszerű a kérdés, hiszen napjaink nagy részében rendelkezésünkre kell hogy álljon mobiltelefonunk. Az utóbbi évtizedekben jelentősen nagy fejlődésen ment keresztül a mobiltechnológia. Épp ezért fontos kérdés, hogy jobb e, ha az ember a kártyafüggetlen okostelefon készülékek közül választ? Ebben a bejegyzésben ezzel kapcsolatosan szedtünk össze pár tudnivalót.

Milyen okos telefont érdemes venned manapság?

Legtöbb esetben manapság a kártyafüggetlen és a szolgáltatós modell között csak annyi a különbség, hogy melyikbe milyen sim kártyát lehet tenni. A szolgáltatónál vásárolt készülékek nyilván csak az adott szolgáltató által adott sim kártyával és szolgáltatásokkal használhatóak. Ez viszont a legtöbb esetben elveszi azt a szabadságot, melyet például a számhordozás adott. Azaz ha szeretnénk kedvezőbb díjcsomag érdekében váltani és már hűségünk is lejárt akkor is jól meg kell gondolni a lépést, mert a korábbi függő telefonunk nem fog működni az új szolgáltatással.

Ezen felül a szoftverezettségben is vannak néha kisebb nagyobb eltérések, illetve a szervizes ügyintézésben. Ha valaki szeretne manapság hosszútávra jó döntést hozni, akkor a független telefonok mindenképpen jobb alternatívát nyújthatnak, és nem járnak semmilyen kötöttséggel. Arról nem beszélve, hogy árban ma már összességében nincs akkora differencia.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük