Saját magunk csináljuk

Manapság elég nehéz olyan szakembert vagy szakértő csapatot találni, aki egy-egy felújítási munkálatot gyorsan és szakszerűen meg tud csinálni, hiszen a teljeskörű felújítások úgy leterhelik ezeket a vállalkozókat, hogy sokszor akár fél évet is kell várni arra, hogy ki tudjanak jönni és ajánlatot tudjanak adni mondjuk egy ház újra festésére. Nálunk azonban sürgető a dolog, hiszen már évek óta beköltöztünk a kertes házunkba, és mivel akkor nem volt indokolt a festés, nem is tettük meg, most azonban bővül a családunk, és amikor megérkezik a kicsi már nem akarunk felújítással bajlódni, így a festés sürgető feladattá vált számunkra. Számtalan olyan embert megkérdeztünk, aki tökéletes minőségben tudott volna a lakásfestés minden feladatában segíteni, azonban hihetetlen módon tele vannak munkával és mind csak a kicsi érkezése után vagy nagyon közvetlen előtte tudott volna vállalni bármilyen feladatot, ezért úgy döntöttünk, hogy bizony magunk csináljuk meg a munkákat. Magunk festjük ki a házat.

Most még én is tudok rengeteg dologban segíteni a férjemnek, mert hála a jó égnek nem vagyok rosszul és minden a lehető legnagyobb rendben van a babával is, tehát úgy döntöttük hogy beszerezzük a szükséges eszközöket és szerszámokat és belevágunk életünk első saját közös lakásfelújítási feladataiba. Ehhez pedig tökéletes segítséget adott számunkra a fabrikshop.hu, hiszen rengeteg eszközt rendeltünk tőlük a Dedra márkából. A falcsiszoló és számos dolog tőlük került megrendelésre, és maximálisan elégedettek is voltunk, hiszen nagyon gyorsan és egyszerűen, ráadásul hihetetlen jó áron tudtunk tőlük eszközöket beszerezni.

Most tartunk a pakolásnál, a falak színe már kiválasztásra került és a festékeket is megvettük. Remélem, hogy jól fog sikerülni a munka, és az eredmény tökéletes lesz, már csak azért is, mert látom a férjemen, hogy ez neki hihetetlen fontos. A lánya szobájának színe is nehezen lett kiválasztva, hiszen sokat tanakodott ő is és én is hogy melyik lenne a legtökéletesebb számára. Végül egy mély mályva szín és a fehér keveréke mellett döntöttünk. Már alig várjuk hogy megérkezzen a mi kis hercegnőnk.