Szakértelem és biztonság tökéletes eredmények mellett

Manapság iszonyatosan nehéz megfelelő szakembereket találni az autónk karbantartására és szerelésére egyaránt. Iszonyatosan fontos helyet kap már az emberek életében a gépjármű, hiszen a teljes mobilitás megszűnhet, hogy ha nem tudjuk segítségül hívni az A-ponttól B-pontra való eljutáshoz. Iszonyatosan sok kellemetlenséget és persze anyagi terhet tud jelenteni az ember számára egy rossz szerelő bármilyen formában is kell hogy helyrehozzuk az autónkon elszenvedett kárt. Sokan nem megfelelő hozzáállásuk miatt, sokan nem megfelelő stílusuk vagy épp szakmai hozzáértésük miatt kerülnek nehéz helyzetbe velünk szemben. Iszonyatosan sokszor hallom ismerősöktől, és már én is tapasztaltam magamon, hogy nem számít, hogyan beszélnek velem, vagy mennyire kedvesek velem, már inkább a nyers stílust is elfogadom, annak ellenére persze, hogy valójában én vagyok az ügyfél, és joggal várnám el, hogy megfelelő hangnemet üssenek meg velem szemben, de inkább elfogadom, csak a szakmai hozzáértés és a végső eredmény legyen jó. De ez hosszú távon mégsem működik. Számomra legalábbis nem.

Éppen ezért én legalább az autóklíma töltés és karbantartás feladatára, valamint a chiptuning feladatára kerestem olyan embert, csapatot, akik kellemes légkörben, tökéletes hozzáértés és eredmények mellett tudnak fogadni engem az autómmal. Nem volt könnyű ilyen csapatot találni ebben a témában sem, de elmondhatom, hogy végül az egyik barátnőm párja segítségével sikerült, hiszen a figyelmembe ajánlották a kltuning csapatának munkáját, és bizony szinte azonnal tudtam, hogy tökéletes helyen járok.

Kedvesek, rugalmasak, és iszonyatosan profik abban amit csinálnak. Igazi szerelmesei a munkájuknak. Egyetlen egyszer sem éreztem tehernek a nyomást, amit a kérésem adott, vagy gondolkodást, hogy milyen szakmai választ kell adni a kérésemre, vagy kérdésemre. Ami pedig nekem még inkább fontos, hogy nem bólogattak minden kérésemre. Ami szakmailag egy kicsit is ingoványos talajra vitte volna az autóm állapotát hosszú távon, vagyis veszélyeztette volna, arra elmondták, hogy meg lehet ugyan csinálni, de nem javasolják és nem is szívesen csinálják meg, mert állapotromlást eredményez nagy valószínűséggel. Arról nem is beszélve, hogy a klímatisztítás és autó klíma töltés feladatát pillanatok alatt, tökéletes eredménnyel, nagyon jó piaci áron végezték el számomra. Csak ajánlani tudom őket bárki számára.