Teendők egyhetes utazás előtt

Biztosan készülsz már a nyári szabadságra, hogy végre kimozdulj a zajos városból és kiélvezd a szabadidődet. Ehhez azonban érdemes előkészülni csomagügyileg, lelkileg és a munkát illetően is. Mutatjuk, mi az amit megtehetsz, hogy az utazásod tényleg nyugodt és gondtalan kikapcsolódás legyen és ne szabjon gátat semmi sem a boldogságodnak.

  • Mindenki jól jár, ha a munkában lezársz minden kisebb projektet és a nagyobb dolgok ügyeiben is egy mérföldkőhöz, ideiglenes nyugvópontra jutsz el. Ne hagyd, hogy a munkaügyek nyomasszanak, ha valamit nem tudsz befejezni, hagyd rá egy megbízható kollégára. Ne felejts el e-mail fiókodban out of office-t teállítani.
  • Készíts listát magadnak, hogy mikre van biztosan szükséged, majd azokat is priorizáld, hogy tutira beférj a kofferedbe. Hidd el, találni fogsz olyan ruhát, kelléket, amit nélkülözni tudsz egy hétre.
  • Menj el egy jó budapesti szépségszalonba és hozasd rendbe magad. Ha még csak egy kicsit nőtt le a gél lakk, ha a hajad is csak egy csöppnyit nőtt le, vagy a gyantázás is úgy érzed, ráér még, akkor ess túl rajta, mert a nyaralás közepén szidni fogod magad, hogy miért nem szántál minderre két órát utazás előtt.
  • Gondold át, mit szeretnél ettől az úttól, hogy ne érjenek csalódások, kellemetlen meglepetések. Persze nagyon sok múlik azon, kivel, kikkel mész, hiszen mások a lehetőségek egy páros, egy családi vagy egy egyéni utazás alkalmával. Szánj rá fél órát, hogy végigfuttasd legalább fejben, mik az igényeid, álmaid, és mi a valóság. Sokkal nyugodtabb lélekkel fogod így eltölteni a nyaralást és tuti kevesebb eséllyel kerülsz konfliktusba másokkal és magaddal is egyaránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük