Végre rátaláltam

Én már évek óta apple termékeket használok. Tudom, hogy sokan divatdolognak tartják, ami valójában használhatatlan, és gyorsan lemerül, plusz sérülékeny és egyáltalán nem bírja ha például véletlenül leejtjük, vagy oda ütjük valahova, és hát nagyon gyorsan karcolódik, és nehéz jó szervízt találni a termékekhez, de én imádom, hogy nagyon könnyen és egyszerűen tudom a telefonomat és a mac gépemet együtt használni. Hihetetlen gyors a két eszköz között a kommunikáció és az adatátvitel, és kifejezetten imádom, hogy semmilyen kábelre vagy plusz programra nincs szükség ahhoz, hogy ez megtörténjen. Igazából még csak egy mozdulatra sem.

Amit azonban eddig nagyon nehezményeztem, hogy nem található egyetlen olyan macbook pro tok sem a piacon, ami szép és elegáns lenne, és nem venne el az apple megjelenésből, de már nekem az is elég lenne, ha az én megjelenésemet támogatná. Hihetetlen fontos számomra a munkám miatt ugyanis a megjelenés, és eddig csak olyan tokot tudtam volna vásárolni, ami ezt nem igazán támogatta, és akkor még finoman fogalmaztam.

Most azonban rátaláltam egy igazi csodára, a macbooktok.hu oldalra, ahol hihetetlen csodás termékek sorakoznak, és ahol most azzal küzdök, hogy választani nem tudok két termék közül. Már rendeltem egy textil tokot, és hihetetlen jó az anyaga és a kialakítása is, és most kinéztem még két tokot, ami nagyon illeszkedne a stílusomhoz és a megjelenésemhez, és nem igazán tudok dönteni a kettő közül. Az is lehet, hogy nem is kell. Lehet hogy meg fogom rendelni mind a kettőt. A lényeg, hogy már van lehetőségem, és egyszerűen imádom ezt az oldalt. Mindenkinek meg kellene ismernie, akinek macbook pro gépe van, hogy elérhetővé váljon számára is egy-egy gyönyörű tok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük